12 d’octubre del 2024

De marxa per Aiguaviva

Avui hem iniciat les sortides de marxa nòrdica per Aiguaviva i les seves boniques contrades, endinsat-nos pels boscos a tocar de la riera Marroc fins al volcà de la Crosa, el volcà amb el diàmetre més gran de la Península Ibèrica (1.250m). 

Hem vorejat tot el seu cràter i caminat per les seves graderes, a més de gaudir d’unes vistes espectaculars a les Guilleries i descobert l’ermita de Sant Llop, patró dels pastors a la zona. 

Ha estat un bonic matí de marxa nòrdica i fantàstica companyia! Moltes gràcies a tots/es els que ens heu acompanyat!!

Formant nous walkers

Avui, la Vall de Sant Daniel, ha estat un cop més l’escenari d’un nou curs d’iniciació a la marxa nòrdica amb persones vingudes de Girona, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Riudellots de la Selva, Sils, Bonmatí, Sant Pere de Vilamajor i Barcelona.

Moltes gràcies a tots/es per les vostres ganes d’aprendre i de conèixer tots els ets i uts de la bona marxa!!!

10 d’octubre del 2024

Caminant amb la Fundació + TU

Avui hem tornat a iniciar les sessions de marxa nòrdica inclusiva amb els nois i noies de la Fundació +Tu, Fundació de Suport. Perquè ells també són capaços!!! Des de NWG estem molt feliços i agraïts de caminar un any més al vostre costat!!!


6 d’octubre del 2024

Repte superat!!!

ONCONTRAIL 2024 al sac!! Han estat 19h 57’ 12” caminant en benefici a la Fundacio Oncolliga Girona! 100km de bona marxa per les Gavarres i 1.360€ de donatiu per la lluita contra el càncer! 

Des de Nordic Walking Girona volem felicitar a tot l’equip que ha fet possible aquesta gesta! 

Als que han caminat, conduït, animat… a tots ells, moltes gràcies!!! Gràcies Marta, Pau, Quim, Carme, Manel, Llorenç, Xavier, Xavi, Karles, Narcís, Miki, Dorota i Cristina. Sou mooolt grans!!! 

També volem donar les nostres més sinceres gràcies a totes les persones que ens heu ajudat ha arribar fins aquí amb els vostres donatius, ànims i paraules de suport! 

I en especial, als nostres patrocinadors: Farmàcia Frigola Campasol, Wavecontrol, Senkre Studio, Hesperides i Nexe Impressions. Gràcies per haver confiat en nosaltres i per la vostra solidaritat!

I per últim, a l'organització i als voluntaris, que sense ells, aquest gran repte no seria possible! Moltes gràcies per la vostra gran tasca!!! 

De tot cor, moltes gràcies a totes les persones que ho heu fer possible!!!

4 d’octubre del 2024

Lasarte, País Basc

Del 25 al 29 d’Octubre, marxa nòrdica a Lasarte, País Basc. Ens acompanyes?!

Farem un viatge de 5 dies i 4 nits, on descobrirem Lasarte i la capital basca, Sant Sebastián. Seran uns dies on, acompanyats dels nostres amics de marxa nòrdica de Lasarte, caminarem, degustarem la gastronomia basca, participarem en festes locals, coneixerem el patrimoni cultural i paisatgístic de Donostia a més de fer nous amics.

Informació i inscripcions a info@nordicwalking-girona.com


PROGRAMA

DIVENDRES
16h - Sortida amb minibus privat des de Girona (pavelló de Fontajau).
23h - Arribada a Lasarte, allotjament i a descansar.


DISSABTE
Després d'esmorzar i d'un petit trasllat amb mini bus i amb la companyia del grup de marxa nòrdica de Lasarte, començarem la nostra 1a caminada cap al Monte Ernio, situat a 1.087m d'altitud.

El Monte Ernio és un dels cims més emblemàtics i carismàtics del País Basc, molt popular entre els guispuscoans i situat al cor de la província. A meitat de la ruta trobarem una cantina. Si algú no volgués fer la pujada final, hi ha la possibilitat de fer mitja ruta i quedar-se a la cantina, mentre la resta del grup fa el cim. Distància: 9 km - Desnivell: 390 m de desnivell positiu - Dificultat: moderada. En acabar, dinarem un bon arròs a la borda situada als peus del Monte Ernio. Tarda lliure i sopar a la Sidreria Irun de Lasarte, on seguirem gauint de la bona gastronomia local.


DIUMENGE
Després d'esmorzar ens equiparem per participar al Cross Popular de Lasarte. Un cross on els participants poden caminar, córrer, fer marxa nòrdica o inclús particpar-hi en patinet. Tota una festa!
10h inici del Cross. Nosaltres hi participarem en la modalitat de marxa nòrdica (ruta urbana de 5km pels carrers i parcs de la ciutat de Lasarte).

Dinar a la Sociedad Xirimiri juntament amb el Club de MN de Lasarte. A la tarda ens traslladarem a Donostia, anirem a passejar pel Peine del Viento i pujarem amb el funicular fins a Igeldo, on podrem gaudir d'unes boniques panoràmiques de la ciutat. Sopar en un restaurant local, aprop del Peine del Viento i retorn a Lasarte.


DILLUNS
Des de la platja de Zumaia farem una bonica ruta circular, la ruta del Flysh. Una ruta que va des de Zumaia fins a Deba, passant per l'ermita de San Telmo. Aquesta ruta rep aquest curiós nom gràcies a un fenòmen geològic, el Flysh, una formació geològica de capes horitzontals i diferents materials, amb la peculiaritat que aquestes capes, per un moviment tectònic s'han girat i s'han colocat en una posició diferent a l'habitual, i en ocasions les trobem en posició vertical. Distància: 9 km - Desnivell: 290 m de desnivell positiu - Dificultat: moderada. Dinar en un restaurant local. En acabar, tarda lliure i sopar a Lasarte.


DIMARTS
Esmorzar i retorn cap a Girona amb mini bus privat.

2 d’octubre del 2024

Compte enrera per l'Oncotrail 2024

Falten pocs dies pel tret de sortida de l’ONCOTRAIL 2024. Avui us presentem l’equip de Nordic Walking Girona que, el proper 5 d’octubre tornarà a sumar-se a la cursa solidària impulsada per la Fundacio Oncolliga Girona

Ja fa vuit anys que NWG participa en aquest gran repte i enguany ho fem de la mà de la farmàcia Frigola Campasol, Hesperides, Nexe Impressions, Wavecontrol i Senkre Studio. Empreses compromeses amb la causa i que contribueixen amb força amb aquesta lluita solidària.

Per NWG participar a l’Oncotrail va més enllà del repte físic. És una manera de contribuir o sumar a la lluita contra el càncer, treballant plegats per una causa que ens uneix.

1 d’octubre del 2024

AGENDA OCUTBRE

Aquesta setmana hem donat el tret de sortida a les sessions d'entrenament de marxa nòrdica d'entre setmana i avui donem pas al mes d'octubre, un mes on iniciem les sortides de descoberta de territori gironí, de descoberta de la Vall de Sant Daniel i d'Aguaviva, a més de les sortides de MN i Muntanya!

Un mes, que aprofitarem per visitar els nostres amics de marxa nòrdica de Lasarte i gaudir del País Basc, de la seva gent, la seva terra, la seva gastronomia i territori.

Si tens ganes d'acompanyar-nos, entra a l'apartat "agenda d'octubre" d'aquest web on hi trobaràs tots els detalls. Recorda, totes les activitats tenen places limitades i aquestes s'otorguen per ordre d'inscripció.